Pels Camins De L Etnografia: Homenatge A Joan Prat PDF

Descubre el libro de Pels Camins De L Etnografia: Homenatge A Joan Prat con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Pels Camins De L Etnografia: Homenatge A Joan Prat en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pels Camins De L Etnografia: Homenatge A Joan Prat y otros libros de Joan Pujadas.
Enmarchaporlobasico.es Pels Camins De L Etnografia: Homenatge A Joan Prat Image
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,67 MB
ISBN
9788484242192

DESCRIPCIÓN

Una jubilació és, abans que res, un trànsit que duu a un canvi destat. Com no podia ser menys, la jubilació dun antropòleg, com en Joan Prat, no podia estar exempta duna ritualització, tot i que el context social en que ens movem sigui cada dia més banal i menys ritualista. De fet, a les societats que ens serveixen de model no hi ha ritus de jubilació. Aquest és un invent de la societat industrial i productivista. En el nostre cas, a més, “l’empresa” no aporta un “rolex” convencional, però sí un pla de prejubilació. Tot plegat, sembla que el ritual més raonable i el més ple de significat pot consistir a revisitar el camí fet per l’iniciat amb la complicitat d’aquells que el van acompanyar durant el trajecte. I, en aquest cas, el ritual va acompanyat, com no podia ser menys, dun llibre dhomenatge, que esperem plagui al protagonista de lefemèride.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Una jubilació és, abans que res, un trànsit que duu a un canvi d'estat. Com no podia ser menys, la jubilació d'un antropòleg, com en Joan Prat, no podia estar exempta d'una ritualització, tot i que el context social en que ens movem sigui cada dia més banal i menys ritualista.

La proposta del Consell de Redacció als lectors i lectores d'Arxiu d'Etnografia de Catalunya combina l'estructura d'apartats que ja és clàssica en la nostra revista: un apartat anomenat ...

LIBROS RELACIONADOS